Alpay Kalkandelen Anaokulu

Telefon : 0242 3615001
WEB https://alpaykalkandelenanaokulu.meb.k12.tr
Adres : Şelale Mah. 7211 Sokak No8 Kepez ANTALYA
VİZYON : VİZYONUMUZ ÇOCUKLARA OKULU VE ÖĞRENMEYİ SEVDİREN BİR ÇOCUK YAŞAM MERKEZİ OLMAK.
MİSYON : - OKUL ÖNCESİ EĞİTİME FARKLI BİR BOYUT KAZANDIRMAK - ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN GEREKLERİNİ YERİNE GETİRMEK - BİREYLERİN ÖZGÜR VE SAĞLIKLI DÜŞÜNMESİNE YARDIMCI OLMAK. - BİREYLERİN KENDİLERİNİ İFADE ETMELERİNİ SAĞLAMAK.
BAŞARILAR : -130 öğrenci katılım belgesi aldı. -İki öğretmenimiz The Art of Media Literacy eTwinning projesi ile Avrupa kalite etiketi ödülü almıştır. -Bir öğretmenimiz STEAM ile Evvel Zaman İçinde eTwinning projesi ile ulusal kalite etiketi ödülü almıştır. -Bir öğretmenimiz Blue and Green the world into my hands eTwinning projesi ile avrupa kalite etiketi ödülü almıştır. -Bir öğretmenimiz Travel From Stem to Scientix eTwinning projesi ile avrupa kalite etiketi ödülü almıştır. -Beslenme dostu okul projesi başarı belgesi alınmıştır. -"TEMİZ OKUL, SAĞLIKLI OKUL PROJESİ" kapsamında "BEYAZ BAYRAK" belgesi alınmıştır. -Okulum temiz projesi başarı belgesi alınmıştır. -Esafety bronz belgesi alınmıştır.

Öğretim Şekli :ikili
Isınma : KLİMA
Servis : VAR
Ulaşım : ŞEHİRİÇİ OTOBÜS
Yerleşim Yeri : ŞEHİR MERKEZİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 12-8
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 0
Okulun Sınav Başarı Durumu : 0
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : 0
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda jimnastik ve dans dersleri yürütülmektedir. Okul öncesi spor şenliklerine katılım sağlanıyor.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : BEYAZ BAYRAK,EKO OKUL,E TWİNNİNG,STEAM,OKULUM TEMİZ